Jakten på Alfredo Garcias huvud (1975)

2.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En nerdekad bartender i en mexikansk sylta stinkande av svett och utspillda drömmar får reda på att en mäktig godsägare utfäst en belöning till den som finner hans dotters älskare och serverar hans huvud på fat (bokstavligen!) ger han sig ut på en jakt där tequilan och blodet flyter i strida strömmar.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Gus Fallon
"Ett skrämmande mästerverk!" "Ett Måste!" "Vidrigare film finns inte!" Några av sakerna som står på DVD omslaget och kan säga att jag inte håller med nåt av dem. Kanske var det vidrigt 1974, men i dagens filmvärld har man sett klart vidrigare saker. Jag påstår inte att det är en dålig film på något sätt, men jag hade nog större förväntningar på filmen, med tanke på namnet. Warren gör ett bra jobb. Ger denna en svag 3:a.
Gomer Pyle
Synd att filmen inte håller samma klass som titeln. Tyckte det var en ganska trist tillställning. Det svagaste jag sett från Peckinpah vars filmer jag annars brukar gilla.
Jonathan Elfving
En väldigt tragisk film, väldigt annorlunda från vad jag trodde att den skulle vara. Warren Oates är suverän i huvudrollen.
Visa fler (2)

Veckans populära filmer

Visa fler