Death Hunt (1981)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I denna historia med verklighetsunderlag förlagd till 1931 spelar Bronson den kanadensiske pälsjägaren Albert Johnson. Efter att ha hindrat en draghund från att dödas i en tävlingskamp skjuter han ihjäl en man i självförsvar och tvingas fly upp i de vintriga bergen. Den hårdföre Sgt. Miller (Marvin) åtar sig motvilligt att leda jakten med hjälp av ett tungt beväpnat uppbåd, hundspann och flygplan. En av tidernas största människojakter har börjat...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Ljusbus
Besviken, men ändå helt okej film. Väldigt straight-forward, nästan lite för mycket. Kändes väldigt simpelt med bara jakt, pang-pang, jakt, pang-pang. Känns som det hade funnits plats för betydligt mer djup i filmen och manus. Bronson och Marvin är härliga att se, men inga speciella prestationer här. 

Och "hård" tyckte jag verkligen inte den var, snarare "mjuk". Det var väl mitt största problem med filmen egentligen, och tror det beror mycket på filmningen. Det kändes off. Färgerna var för varma, och hela bilden kändes för mycket "studio" - förde snarare tankarna till hammer-filmerna i ton och färg. Äh, hade hoppats på något skitigt och hårt, men det fick jag verkligen inte. 

Ändå, rätt trevlig atmosfär, skådespelare och en stabil film. Får nöja sig med en stark 2:a.
Daniel Wengelin
3/5 får den av mig. Bronson är riktigt badass i denna!
lindersson
Nja, en stark tvåa kan den få. Bättre var den inte i mina ögon.
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler