In Hell (2003)

2.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Amerikanen Kyle Lord är i Ryssland för ett projektarbete på ett stålverk. Han är där tillsammans med sin hustru Grey, och de ser båda fram emot att snart få åka hem till Louisiana igen.

Men en kväll när Kyle är på väg hem inträffar det ofattbara, hans hustru mördas av en inbrottstjuv. När mördaren sedan frias i brist på bevis brister allt för Kyle, och han skjuter ihjäl förövaren i rättssalen. Domen blir värsta tänkbara: Livstids fängelse utan möjlighet till benådning i det ökända Kravavi-fängelset, ett helvete på jorden där den enda möjligheten att överleva är att utradera alla sina känslor och lita på sina mest primitiva instinkter...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
10095
Trodde starkt på den här efter att ha skummat igenom synopsisen på imdb. Trodde på en massa slagsmål. Jag trodde fel. Van Damme är rätt tam och det blir aldrig särskilt intressant. Bara rörigt och segt. Väääldigt svag tvåa. Kanske till och med sänker till en etta. Får fundera på det. Fast nej. Det blir en etta. Ingenting med filmen var ju bra. Och jag blev inte underhållen. Då blir det en etta. Japp. Tjena. Jag hete robin, woooot.
magiul
Intressant tema, men det blir inte mycket av det. Kul med en Van Damme som inte är oslagbar utan ganska så nedbryten. Men inget bra drama ändå, lite taffligt och segt. Svag 2/5.

Veckans populära filmer

Visa fler