Imse vimse spindel... (1990)

2.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
När dr James Atherton och hans forskarteam är på uppdrag ute i Amzonas djungler hittar de en mystisk, till nu oupptäckt spindel som de tar med sig på sin resa. Vad de inte vet är att spindeln är en livsfarlig, supergiftig och avsevärt svårdödad insekt som snart gör slut på en av Athertons medarbetare, Jerry. Jerrys lik skickas, oavsiktligt tillsammans med spindeln, hem till hans lilla håla till hemstad.

Till staden har en ny läkare, Ross Jennings, just flyttat in. Han är orolig att han inte ska leva upp till bybornas förväntningar som stadens läkare och det blir inte bättre av att folk börjar dö under mystiska omständigheter. Jennings anses som oansvarig men han själv tror att giftiga spindlar ligger bakom dödsfallen. Ingen tror honom förrän det är för sent...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Fermen
Då jag lider av spindelfobi så kanske den här inte var det optimala valet av film att se kl 2 på natten, ensam i mörkret. Dock är jag inte så känd för att vara smart så jag får skylla mig själv. Min spindelfobi är definitivt inte botad utan snarare så har den blivit värre. Allt jag kan säga är att mardrömmarna kommer följa mig ett tag efter den här filmen och fy fan vad jag hatar spindlar.
AntonKane
Spindlar och en amerikans dröm familj hur kul kan det bli.
Onge
Var lite rädd för denna när jag var ung grabb men såg den ikväll och det var som en barnsaga numera.
2/5 är den dock värd
Visa fler (6)

Veckans populära filmer

Visa fler