I Origins (2014)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En molekylär-biolog gör tillsammans med sin genialiska labbpartner en upptäckt som kan få förödande konsekvenser för hela samhället.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Marcus
Ja, jag håller med Lebowski. Det här var en riktigt bra film. Mike Cahill är en sån där regissör som får en att tänka och fundera, det var samma sak med "Another Earth". Han måste vara en väldigt intressant människa med många tankar och idéer. I första halvan så kändes det som att filmen byggde upp för en riktigt intressant andra halva, vilket man också fick som tur var. Konflikten mellan vetenskap och tro, idén om återfödelse m.m. undersöks på ett riktigt intressant sätt och det bästa är att Cahill aldrig tar ställning utan han låter publiken fundera själva. 

Av någon anledning lät jag eftertexterna rulla när filmen var slut och plötsligt dök det upp en post-credit scen som jag inte hade någon aning om. Missa inte den, riktigt cool.
magiul Svar på Marcus för
Ha ha... hade varit kul om de hade stannat på AH och zoomat in honom. Då hade det verkligen blivit en helt och hållet annan typ av film.
Lebowski
Den här föll jag för pladask. Älskar temat om vetenskap + religion om man inte låter dem ta överhand. Här tycker jag att de balanserades riktigt bra, och Mike Cahill får till det mesta i sin andra sci-fi-drama på raken, en kille som jag definitivt kommer att ha koll på i framtiden. Starka karaktärer som bär filmens intressanta story hela vägen hem i mål, och aldrig vet man vart de ska ta vägen! Fyra av fem möjliga!
Marcus Svar på Lebowski för
Härligt! Den här har jag haft på radarn ganska länge. Ska bli intressant att se.
Lebowski Svar på Lebowski för
Ja, hoppas du gillar den, mig föll den definitivt i smaken!
cicella
Svag 4a då teorierna och hur man ser på saker och ting är väldigt intressant.  Men vissa aspekter stämmer inte riktigt och slutet kunde ha gjorts bättre!
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler