I Am Sam (2002)

3.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I denna fängslande berättelse möter vi den utvecklingsstörde Sam Dawson (Sean Penn), far till Lucy (Dakota Fanning) som han uppfostrar på egen hand med hjälp av sina minst sagt udda vänner. När Lucy fyller sju år och är på väg att växa ifrån sin far i fråga om kunskap och intellektuell kapacitet hotas deras täta förhållande då en socialarbetare träder in i bilden och vill placera Lucy i fosterhem. I hopp om att återförenas med sin älskade dotter anlitar Sam advokaten Rita Harrison (Michelle Pfeiffer), en självupptagen och skoningslös karriärkvinna, och tillsammans försöker de bevisa att allt man behöver är kärlek...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Blixt
Jag har aldrig varit närmare till tårar än vad jag var under denna film. Fantastisk rollprestation av Sean Penn!
Brinken
Di Caprio (Gilbert Grape) & Dustin Hoffman (Rain man), möt er överman. Sean Penn är rakt igenom monstruöst magiskt bra i sin roll som Sam. Filmen är också riktigt stark och rörande. 5:a i betyg är en självklarhet!
Dimman
Rörande, välskriven och välregisserad film med både en lysande Sean Penn och en minst lika lysande Michelle Pfeiffer! Jag både skrattade och grät under filmen samt fascinerades av Sean Penns fenomenala prestation! Det blir full pott! 
5/5
Visa fler (5)

Veckans populära filmer

Visa fler