How To Deal 2003

Romantik Drama Komedi
USA
98 MIN
Engelska
How To Deal poster

Synopsis

Ditt betyg
2.5 av 8 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Originaltitel
How to deal
Biopremiär
31 oktober 2003
DVD-premiär
4 mars 2008
Språk
Engelska
Land
USA
Distributör
Sandrew Metronome
Ålder
11 år
Längd

Recensent

Mikael Glas

1 januari 2008 | 00:00

Äntligen en riktigt bra tonårsfilm

"How to deal" är en film som beskriver hur det är att vara tonåring och hur det är att ta itu med allt som följer med på köpet. Vi har ju tidigare sett många patetiska försök till liknande filmer förut men här har det faktiskt lyckats för en gångs skull.

17-åriga Halley Martin (Mandy More) är en tjej med ett minst sagt rörigt liv. Hennes föräldrar har precis gått igenom en tuff skiljsmässa och hon bor hos sin mamma med sin storasyster som ägnar all tid i världen åt att planera sitt bröllop. Hallie´s bästa vän Scarlett (Alexandra Holden) har nyss påbörjat sitt första seriösa förhållande och pratar inte om mycket annat än sin pojkvän Michael. Halley däremot är helt emot äktenskap och allt som har med det att göra. Hon förstår inte varför man ska gifta sig när det ändå slutar olyckligt på något sätt, men när hon möter Macon Forrester (Trent Ford) så ändrar hon ganska snabbt uppfattning om det hela och de börjar umgås mer och mer. Halley vet dock inte om hon vågar släppa allt och låta sina känslor gå före hennes åsikter om kärleken. Det hon är mest rädd för är att bli sårad.

Den här filmen är inte någonting som man ser varje dag. Äntligen en film som verkligen beskriver det verkliga tonårslivet utan att överdriva eller göra det till en fjantig komedi med skådespelare som är löljligt opassande för rollerna. Man kan helt omöjligt bestämma vilken genre den här filmen tillhör eftersom den innehåller lite av allt möjligt, vilket är bra om man gör det på rätt sätt. Skådespeleriet är mycket trovärdigt och de flesta skådespelarna är mycket duktiga och gör bra prestationer. Den här filmen är mycket snygg och det kommer bli svårt för andra tonårsfilmer att slå den här. Det här är en typisk film som får en att tänka efter lite och jag kan garantera att den kommer stanna kvar i huvudet ett par dagar eller fler.

| 1 januari 2008 00:00 |
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera How To Deal
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu