How To Deal (2003)

Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
Läs recension
2.5 av 8 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info

RECENSION: HOW TO DEAL

Äntligen en riktigt bra tonårsfilm

"How to deal" är en film som beskriver hur det är att vara tonåring och hur det är att ta itu med allt som följer med på köpet. Vi har ju tidigare sett många patetiska försök till liknande filmer förut men här har det faktiskt lyckats för en gångs skull.

17-åriga Halley Martin (Mandy More) är en tjej med ett minst sagt rörigt liv. Hennes föräldrar har precis gått igenom en tuff skiljsmässa och hon bor hos sin mamma med sin storasyster som ägnar all tid i världen åt att planera sitt bröllop. Hallie´s bästa vän Scarlett (Alexandra Holden) har nyss påbörjat sitt första seriösa förhållande och pratar inte om mycket annat än sin pojkvän Michael. Halley däremot är helt emot äktenskap och allt som har med det att göra. Hon förstår inte varför man ska gifta sig när det ändå slutar olyckligt på något sätt, men när hon möter Macon Forrester (Trent Ford) så ändrar hon ganska snabbt uppfattning om det hela och de börjar umgås mer och mer. Halley vet dock inte om hon vågar släppa allt och låta sina känslor gå före hennes åsikter om kärleken. Det hon är mest rädd för är att bli sårad.

Den här filmen är inte någonting som man ser varje dag. Äntligen en film som verkligen beskriver det verkliga tonårslivet utan att överdriva eller göra det till en fjantig komedi med skådespelare som är löljligt opassande för rollerna. Man kan helt omöjligt bestämma vilken genre den här filmen tillhör eftersom den innehåller lite av allt möjligt, vilket är bra om man gör det på rätt sätt. Skådespeleriet är mycket trovärdigt och de flesta skådespelarna är mycket duktiga och gör bra prestationer. Den här filmen är mycket snygg och det kommer bli svårt för andra tonårsfilmer att slå den här. Det här är en typisk film som får en att tänka efter lite och jag kan garantera att den kommer stanna kvar i huvudet ett par dagar eller fler.

Mikael Glas Skribent
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!

Veckans populära filmer

Visa fler