Heta dagar (1947)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Rip Murdock är en före detta soldat som försöker ta reda på vem som satte dit hans kompis Johnny för mord och sedan fick honom mördad. Spåret från Johnnys mörka förflutna leder Rip till Coral Chandler, en före detta flickvän till Johnny. Rip får ett smakprov på den vackra blondinens förföriska charm, men blir plötsligt fångad i ett nät av bedrägerier och faror.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.0 av 6 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Gomer Pyle
En fullkomligt lysande film! Bogart är briljant i huvudrollen och filmen innehåller alla de ingredienser som Brent nämner här nedanför. Detta var absolut toppklass och ett måste om man gillar film-noir.

5/5
David Brent
Gillar man noir så blir det inte så mycket bättre än i denna pärla av John Cromwell. För den har alla klassiksa ingredienser för en perfekt noirfilm. Den har Humphrey Bogart. Den berättas i återblickar med berättarröst. Den har knivskarpa och snabba repliker. Den har vassa skurkar. Den har en vacker femme fatale och den har en del twistar. Ja den har med andra ord allt en noir ska ha och den var en ren njutning att se.

Bogart gör en av sina bästa roller och spottar ur sig kvicka oneliners med både stor pondus och glimt i ögat. Blir en riktigt stark fyra i betyg och ett tips till alla som älskar den underbara noirfilmen!

Veckans populära filmer

Visa fler