Hausu (1977)

3.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Experimentlysten och färgsprakande rysarkomedi om Angel som besöker sin moster med vännerna Fantasy, Prof, Kung Fu, Sweet, Melody och Mac. Mostern är en märklig dam med en märklig katt, och hennes hus visar sig vara inte bara märkligt utan även direkt livsfarligt.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Walther
Bra-wtf rulle men fortfarande så slår inget robogeisha
Danne
Jag har hört att regissören använde målningar och idéer som hans tioåriga dotter hade ritat och tänkt fram som största inspirationskälla... Haha ja WTF?
Ruben
Nej, här får jag allt gå emot strömmen. Jag tyckte förvisso ett tag att den var svinrolig och sådär typisk WTF-underbar, om än bara i någon halvtimme. Efter det försvann abrupt mitt engagemang helt. Den blev så outhärdligt ointressant att jag till och med är förvånad över hur jag lyckades ta mig igenom resten. Så tråkig blev den, och jag förstår egentligen inte ens hur?

Så alltså nja, mitt betyg kan faktiskt inte bli högre än en stark etta just nu, möjligtvis en tvåa. Synd, för jag hoppades verkligen på att jag skulle gilla denna. En sak är dock säker, och det är att jag fan aldrig sett något liknande. Tror inte det finns en film lika galen och sjuk som denna. Rekommenderas starkt att ses med polare, eftersom man troligen får ut mer av den då.
Visa fler (2)

Veckans populära filmer

Visa fler