Hardware (1990)

2.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I tiden efter det stora kärnvapenkriget vandrar en skrotsamlare runt i öknen och hittar huvudet till en robot. Han tar med sig det hem och ger det till sin flickvän. Oturligt nog var det en krigsrobot som hade tappat huvudet - snart börjar folk bli itusågade.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.6 av 16 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Gomer Pyle
Småcool rulle som tyvärr lider av ett alldeles för lusigt tempo. Synd då filmen har ett fräckt foto, riktigt bra musik och Lemmy i en (minimal men ändå) roll.
Anders Falun
Grovt underskattad postapokalyptisk film som försvann ut i marginalen både under biograflanseringen och sedan under video släppet. Om jag mins rött kom det en VHS utgåva i England medan dvd väntar fortfarande på en rejäl officiell utgåva. Stanley hamnade i en rejäl tvist ang rättigheter och allt möjligt som påverkad filmens spridning mycket negativt. Efter att ha varit lovande videoregissör ( bl.a. För Fields of the Nephilim ) gjorde han flera dokumentärer om mysticism och olika antropologiska inslag innan debuten ( rätta mig gärna om jag blandar ihop ordningen ) med Dust Devil. Hardware hamnade också lite olyckligt i jämförelse med Terminator vilket kanske inte heller gynnade filmen hos en bred kommersiell publik?? 
Jag minns den som innovativ och mycket stämningsfull med bra karaktärer och soundtrack mycket värd att kolla upp om ni gillat anlade Runnet, Mad Max filmerna och RoboCop etc 5/5 är väl att ta i men jag sprängs av sentimentalitet och Carl McCoy som stalker är så himla coolt ( iaf om ni frågar min inre 18 åring )
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler