Gudarna måste vara tokiga 2 (1989)

2.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Xixo möter ännu en gång den s.k. civiliserade världen när han letar efter sina barn, som råkat hamna i en tjuvjägares lastbil. Han stöter på ett udda par som gått vilse i öknen. Förbryllad av deras konstiga beteende, dras Xixo in i ett hysteriskt äventyr bland människor som bygger fantastiska maskiner... men som hela tiden måste räddas, både från vildmarken och från varandra.
Visa hela synopsis
Regissör
Huvudrollsinnehavare
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
magiul
Jag säger tvärtom. Ni är för gamla folks, jag såg den här första gången när jag var 13 och jag har fortfarande aldrig skrattat så mycket åt en film. Jag låg till slut under en stol och vred mig av skratt när noshörningen jagar dem. Otroligt hög Benny Hill-faktor, allt blir helt enkelt roligare om man spelar filmen i ultra rapid. Och eftersom jag har en svaghet för farser sätter jag lätt betyget 4/5 på denna även om jag säkerligen inte skulle uppskattat den lika mycket om jag såg den första gången idag. Kanske extra speciellt för mig eftersom jag faktiskt bodde i Afrika första gången jag såg den, men det är ändå ett charmigt porträtt av den varma kontinenten och en pappas kärlek till sina barn. Så det är den värd.
Dimman
Ja synd att det inte går att sätta ett minus på skiten! För den är sämre än ettan och den har redan fått en 1:a av mig! :)
Emeric Carlsson
I stort sett samma sak som första filmen, men sämre.

Relaterade filmer