Fuck (2007)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Nej, "F#ck" handlar inte om sex. Denna dokumentär dyker in i det mest kontroversiella ordet av dem alla. Via intervjuer med komiker, politiker, porrstjärnor och lingvister varvat med klipp ur tv-sändningar och långfilmer går Steve Anderson till botten med ordets ursprung, dess laddning samt dess påverkan i samhället – allting kryddat med animationer av Bill Plympton. Värt att notera är Hunter S. Thomsons medverkan; den sista innan hans tragiska självmord.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.0 av 9 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Dimman
Hahaha! 
Det var tack vare er jag fick syn på denna dokumentären när ni hade artikeln om antal gånger det ordet förekommer i Martin Scorseses senaste film! Tackar för tipset för det var verkligen en engagerande dokumentär! Så jäkla kul när de diskuterar ordet som används av Pacino i "Scarface" och han samtidigt skjuter med kulspruta överallt, men diskussionen är ordet fuck och inte våldet! Hahaha bisarr värld vi lever i! :)
Dimman
Skön, engagerande och rolig dokumentär! Fuck the fucking fuckers around the fucking world that wanna fucking forbid the word fuck from our fucking vocabularity! Now I'm getting the fuck out of here muthafuckers! :)

4/5
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler