From Dusk Till Dawn (1996)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Att döda två polismän vid ett bankrån är inte smart... men allt gick på tok då antalet dödade också innehöll fyra Texas Rangers. Nu är bröderna Gecko på sitt livs flykt mot den mexikanska gränsen och mötet med sina bulvaner. Som säkerhet har de kidnappat en far och hans två barn. Vad som väntar vid nästa stopp på ett risigt motell kan de inte ens föreställa sig i sina värsta mardrömmar! 
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Phip
Var riktigt bra första 45 minuterna tills filmen bytte riktning helt och hållet. Clooney och förvånansvärt även Tarantino är bra i sina roller, även stort cred till Harvey Keitel och Juliette Lewis. Det var också kul att se Fred Williamson i denna. Blir lite bitter när man tänker på hur bra denna filmen kunde ha blivit om man hade avstått från Rodriguez kukpistoler ,överdrivna/tramsiga action och drag från det övernaturliga. Underhållande men kunde ha varit så mycket mer. 3/5.
Moviemaster
Första 60 minuterna är ganska bra faktiskt och Tarantino är bättre i sin roll än vad jag hade väntat. Clooney är dock sämre, han är inte dålig, men han är för charmig för sin roll, han är inte alls hotfull, som han ska vara.  Men efter de första 60 min  så flippar det ur alldeles för mycket. 2/5
Film
Sean Banan är värre
Visa fler (12)

Relaterade filmer