Fräck och fågelfri (1941)

2.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Romantisk dramafilm som för första gången hade Gable och Turner med i skådespelarlistan. Han är en misslyckad spelare som hon blir förälskad i.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.3 av 3 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
David Brent
Gable spelar en driftig gambler med stora planer som reser runt från stad till stad för att lura av folk pengar på kortspel m.m. När han träffar Turners karaktär på ett tåg så blir han blixtförälskad, något som inte är besvarat till en början. Sedan rullar det på i ett skönt tempo under filmens 105 minuter och det finns inga döda stunder. 

Filmen påminde lite i början om Maverick (1994) men den tar andra vägar än den filmen och det finns både spänning, humor och lite drama i den. Gable var som ovanligt otroligt stabil och han bar ju alltid filmer hur lätt som helst, denna var inget undantag. Som hans motpart så var Lana Turner riktigt imponerande. Hon var vacker som få och nästan lika talangfull. Båda gör lysande insatser och de har en jättebra kemi ihop. Birollerna är även de väldigt välspelade och karaktärsrika. Ja, jag är nöjd med det mesta här och betyget blir en svag fyra!

Veckans populära filmer

Visa fler