Flawless (1999)

2.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Säkerhetsvakten Walt Koontz är en riktig machoman och kvinnoförförare. Han är dessutom kvarterets lokale hjälte, efter att flera år tidigare ha skjutit gärningsmannen under ett bankrån. Den ende i kvartetet som inte tål honom är grannen Rusty, en glamorös dragqueen som anser att Walt lider av homofobi. Walt i sin tur avskyr Rusty och hans transvestitvänner, som ständigt plågar honom med sina sånglektioner i Rustys lägenhet mitt emot hans.

Men en kväll när Walt försöker ingripa i en gangsteruppgörelse i huset drabbas han av en stroke. Plötsligt är han långt ifrån den machoman får han veta att sånglektioner är bra för att skynda på rehabiliteringen och öva upp talförmågan. Motvilligt tvingas han söka upp Rusty och be om hans hjälp. Det blir inledningen på en udda och dramatisk relation med ömseidig hatkärlek mellan de två.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Mats
Lugn, jag hatar inte Schumacher. Jag älskar honom bara lite mindre än Spielberg, Scorsese och Scott...
P U T T E
Men Mats då! Nej men jag gillar den förbannat mycket. Schumacher har faktiskt gjort en hel del bra filmer, det är lätt att man glömmer det...och det är ju ganska så förstårligt ( stavas det så?). Ja eller så gillar man helt enkelt inte hans filmer alls, men ja...alltså han är ju faktiskt ganska så bred.

För mig så har han t.o.m. vräkt ur sig en solklar femma iom Falling Down som jag tycker att är helt enastående!
Flatliners, A time to kill, Phone Booth, Tigerland, 8mm och The Client är alla bra filmer och sedan så har vi ju alltid St. Elmos Fire och The Lost Boys...men man kanske måste vara en grinig gubbe som växt upp på 80-talet för att uppskatta dem? ;) nostalgi!

Nej...hatet mot Schumacher tycker jag att är överdrivet. Visst, han har gjort en av tidernas sämsta filmer Batman & Robin, men en hel del bra också.
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler