Faster, Pussycat! Kill! Kill! (1965)

2.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Tre spänningssökande strippor träffar ett ungt par i öknen. De mördar pojkvännen och tar flickvännen till fånga. En gammal man och hans son bor i öknen och gömmer enligt rykten en stor summa pengar. Tjejerna blir snart gäster hos den gamle mannen; där förför de sonen i hopp om att han ska berätta var pengarna är gömda, men vad de inte vet är att den gamle mannen har onda intentioner.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Wugllabang
Jag tycker att dialogen är störtskön, den är fyllt till bredden med coola one-liners och man vill alltid höra vad karaktärerna säger härnäst. Den är givetvis totalt orealistisk och opolerad men den var väldigt skön och underhållande att lyssna på, därför räknar jag den som välskriven.
Moviemaster
Skojar du eller? Att kalla filmen välskriven är väl att ta i? Dialogen är amatörmässig och sjukt övertydlig. Filmen i sig funkar, storyn är sådär, men genom den kassa dialogen och det dåliga skådespel ger jag filmen en etta. Stundtals lite cool och skön musik dock.
Wugllabang
Sjukt jävla snygg och cool film. Välskrivna och underhållande dialoger blandas sömnlöst med pulserande spänningsscener och en skvätt drama. Känns som att filmvärlden fortfarande inte har kommit ikapp Russ Meyers total-skruvade och samtidigt smarta sätt att skildra kvinnor. 

Inget äckligt tjat om "Kvinnors självständighet" som i den urusla "Tusen gånger starkare" och liknande skitfilmer. Här är det ett gäng svinsexiga psycho-brudar som bankar skiten ur alla upppassande macho-snubbar de stöter på, dom är snarare skurkar än protagonister vilket är sinnessjukt uppfriskande att se. Underbar film i allafall. 

4/5.

Veckans populära filmer

Visa fler