Fart, flickor och faror (1924)

3.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Keaton arbetar som projektionist på en biograf. Under en föreställning råkar han somna och drömmer att han befinner sig i filmen där hans karaktär är Sherlock Holmes. Han får i uppdrag att hitta några försvunna pärlor. 
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
David Brent
Detta var blott den andra filmen som jag sett av och med Keaton. Återigen så visar han precis som i The General (1926), prov på hur akrobatisk han var, hur genialisk han var och framförallt hur långt före sin samtid han var. Tänker speciellt på scenen när han hoppar in i bioduken. Detta har ju kopierats ett antal gånger senare, bland annat av Jeff Daniels i Woody Allens Kairos Röda Ros (1985).

Lysande slapstick varvas med mer intelligent och genomtänkt humor och en enorm timing från Keaton. Den sista kvarten var helt fantastisk och kombinerade just de ingredienserna på ett sätt som var häpnadsväckande! Så otroligt genomtänkt, vältajmat och underhållande...

Stumfilm är fortfarande ingen av mina favoritgenrer, men Buster Keaton är ett lysande undantag och en ny favorit för mig! Ett geni utöver det vanliga. Betyget blir en riktigt stark fyra!
Patalo
Håller med. Känns som att de försökte sig på mer av en kort resumé av filmens innehåll för att locka publik.
Lebowski
Men översättningen av titeln lämnar ju en de att önska.. vart fick de det ifrån??
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler