Entity - okänt väsen (1982)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Ett okänt, osynligt väsen börjar våldföra sig på Carla Moran. Hon vet inte varför det jagar henne, men hon är dess utvalda offer. Väsendet plågar henne både i hennes sovrum och hemma hos en vän. Det tar till och med kontrollen över hennes bil, och nästan dödar henne. Men detta okända väsen har andra planer för henne. Sägs vara baserad på en sann historia.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Jönsson
En av de bästa spökskräckisarna som fortfarande levererar trots ett antal hår i nacken. Inte mkt av det trams man ser i de flesta spökfilmer längre. Skådespeleriet är mycket bra, Hershey är riktigt, riktigt bra och trovärdig. Handlingen är bra. Känner att detta är mer spökfilmer som talar till mig, när man inte ser spöket/demonen utan konstant får se den utföra osynliga attacker. Numera låter man publiken se spöket för att skrämmas ännu mer, men "The Entitiy" bevisar att det funkar minst lika bra att låta bli att visa spökboven, och istället låta demonröster, poltergeistaktivitet och intensiv perfekt musik göra jobbet. 

Förstår att Scorsese ser "The Entity" som en av de bästa skräckfilmerna. För jag håller med honom.

Så totalt 5/5 eller 9.5/10.
Användare borttagen
Håller med, riktigt bra rysare!
Gomer Pyle
Ja, den känns bortglömd. Jag har ju hört talas om den, men det har aldrig blivit av att man sett den. Men det ångrar jag inte att jag gjorde, grymt bra.

Då gör din favoritregissör inte bara bra filmer, han har även bra filmsmak.
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler