En prins i New York (1988)

2.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Eddie Murphy är den storsäljande komedikungen. I En prins i New York är han också Komediprinsen - en stenrik och bortskämd afrikansk prins som kommer till Amerika i sin jakt på en fru. Tillsammans med sin närmaste kompanjon (Arsenio Hall), får Murphy snabbt ett jobb, nya vänner, ny bostad, nya fiender - och en hel massa problem. Håll ögonen öppna för både Murphy och Hall i helt oförglömliga roller!
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Daniel Wengelin
Som tidigare kommentar sa: En mycket underlig film.
Men jag tycker den var underhållande så den får 3/5 stjärnor av mig! :)
magiul
Älskar Murphy i den här. Charmig och alltid rolig film som får en på bra humör. Första kvarten i filmen är hur skruvad och kul som helst, för att sedan övergå i lite mer klassisk situationskomik och romantik. Hårsalongen My-T-Sharp är en filmklassiker och Murphys multipla karaktärer hade sin höjdpunkt här. En film med glimt i ögat och som vågar driva med sig själv. För mig en ikonisk 80-talskomedi, och den får 4 rosenblad av 5.

Plus i kanten för referensen till Ombytta roller.
11015
En underlig film, Eddie murphy gör som han brukar dock, inget ovanligt,  skönt också att Samuel L Jackson gör sin plikt och går runt i minst en scen med vapen, underlig klädsel och skriker "Motherfucker" lite överallt.
Visa fler (2)

Veckans populära filmer

Visa fler