Eddie Meduza - Eleganten från vidderna (2010)

3.2
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Mannen som roat och oroat svenska folket i mer än 30 år. Trots att hans musik var bannlyst i radio och TV visste alla vem han var. På skolgårdar och i pojkrum, på fester och i raggarbilar spelades hans låtar, ofta till vuxenvärldens förtret. En undergroundhjälte med många trogna fans. Kända alias som Eddie Meduza och E.Hitler.

Hans kassetter, LP-skivor och CD har sålt i 500.000 exemplar. Hits som Punkjävlar, Mera brännvin, Fruntimmer ska en ha En fascinerande dokumentär - innehåller nyinspelade intervjuer med familj, vänner, bandmedlemmar, Bert Karlsson, Europe-gitarristen John Norum m fl. men även Errols egna filmer, livematerial, musikvideos och en mängd outgivna låtar och sketcher som extramaterial.
Visa hela synopsis
Regissör

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.2 av 6 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Användarrecensioner

Användarrecensioner kan först skrivas efter premiärdatumet.

Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Stoffe B
En ganska så intressant och lite tragisk dokumentär om allas vår Eddie Meduza (eller Errol Norstedt som han egentligen hette). Man får följa allt ifrån hans uppväxt som var kantad av många flyttar och mobbing, till att han startar band och senare blir E. Hitler och Eddie Meduza.

3/5 får den av mig, aningen kort! Man får reda på att det finns en människa bakom den vulgäre Eddie Meduza som folket inte verkar ha förstått under hans levnadstid!

Veckans populära filmer

Visa fler