Duvans vingslag (1997)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
London i 1900-talets början. En stad präglad av brytpunkten mellan gamla och nya samhällsideal och värderingar, mellan förnuft och känsla, och mellan tradition och frihets- och jämstäldhetstankar.

I denna omvälvande tid lever Kate Croy under överinseende av sin välbärgade, beskyddande och traditionsbundna moster, som gör allt för att inviga henne i de finare societetskretsarna och finna rik man att gifta sig med.

Men Kates svåra dilemma är att hon är djupt förälskad i den enkle journalisten Merton Densher. Ett förhållande som strider mot allt vad mostern står för, och hon tvingar Kate att välja mellan sitt livs kärlek och sin plats i den övre samhällsklassen.

När Kate träffar den den unga, amerikanska mång-miljonärskan Milly ser hon plötsligt sin stora chans. Milly är nämligen svårt sjuk och visar sig dessutom vara förtjust i Merton. Om Kate bara kan få Merton att gifta sig med Milly, och sedan ärva alla hennes pengar, kan de två älskande till slut få varandra utan att behöva bekymra sig om pengar. En plan som sätter vänskap, förtroende och kärleken på hårda prov...
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.0 av 7 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!

Veckans populära filmer

Visa fler