Duvans vingslag 1997

Romantik Drama
USA
95 MIN
Engelska
Duvans vingslag poster

Synopsis

London i 1900-talets början. En stad präglad av brytpunkten mellan gamla och nya samhällsideal och värderingar, mellan förnuft och känsla, och mellan tradition och frihets- och jämstäldhetstankar.

I denna omvälvande tid lever Kate Croy under överinseende av sin välbärgade, beskyddande och traditionsbundna moster, som gör allt för att inviga henne i de finare societetskretsarna och finna rik man att gifta sig med.

Men Kates svåra dilemma är att hon är djupt förälskad i den enkle journalisten Merton Densher. Ett förhållande som strider mot allt vad mostern står för, och hon tvingar Kate att välja mellan sitt livs kärlek och sin plats i den övre samhällsklassen.

När Kate träffar den den unga, amerikanska mång-miljonärskan Milly ser hon plötsligt sin stora chans. Milly är nämligen svårt sjuk och visar sig dessutom vara förtjust i Merton. Om Kate bara kan få Merton att gifta sig med Milly, och sedan ärva alla hennes pengar, kan de två älskande till slut få varandra utan att behöva bekymra sig om pengar. En plan som sätter vänskap, förtroende och kärleken på hårda prov...
Ditt betyg
3.0 av 8 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Originaltitel
The Wings Of The Dove
Biopremiär
6 mars 1998
DVD-premiär
1 oktober 1998
Språk
Engelska
Land
USA
Distributör
Scanbox Entertainment
Ålder
Barntillåten
Längd
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Duvans vingslag
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu