Donnie Brasco (1997)

3.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
FBI-agent. Gangster. Make. Far. Hur många identiteter kan en man ha, innan det slår honom fullständigt i spillror? Detta är den sanna historien om FBI-agenten Donnie Brasco, som på 70-talet infiltrerade sig i maffian som en av de mest framgångsrika mullvadarna någonsin. Men en sak hade ingen räknat med: hans vänskap med den man som han skulle krossa.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Häll
Magisk film! En annorlunda gangsterfilm me fantastiskt karaktärsgalleri.  Alls känns trovördiga och välspelade. Filmens allra största styrkor är att ingen defineras som ond eller god.  Allt är i olika gråskalor.  Till och med Donnie florerar över de olika gråskalorna. I slutändan så vet ja inte hur ja ska känna. Och de verkar våran huvudkaraktär inte veta heller.  Han lyckas med sitt uppdrag men han har ändå svikit en stark lojalitet och de syns på honom.  Helt fantastiskt! Den bästs gangsterfilmen efter Gudfadern 1 och 2. Solklara 5/5!! ☀
Kalis
Riktigt underhållande gangsterfilm..
Fab
rätt bra film för Johnny Depp och Al Pacino men den här räcker nog inte direkt för min del som den bästa och den verkliga Maffia-filmen.
3/5
Visa fler (14)

Veckans populära filmer

Visa fler