Den rosa pantern (1963)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
När prinsessan Dala anländer till en luxuös semesterort med sin älskade "panter", en diamant, möter hon den belevade Sir Charles. Hon anar inte att Charles, alias "Fantomen", är en professionell mästertjuv som tar från de rika och ger... till sig själv! Så kommer Jacques Clouseau, den klumpigaste polisassistent som någonsin snubblat över ett fall, in i bilden... Kan han stoppa Charles eller kan han ens lämna ett rum utan att ha sönder dörrhandtaget? Eller kommer Fantomen att sno åt sig "kattstenen" medan Clouseau håller upp dörren för honom?
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
evert
Kul när Sellers är med, David Niven är en bra skådespelare och har sina ljusa stunder också. Sellers har inte hittat den härliga dialekten och den skanar jag, Burt Kwouk och Herbert Lom skulle också gärna fått förgylla filmen för mig, men ändå en en bra början på en fantastisk filmserie.
3/5
Danne
Svag första halva där det verkligen inte något, men efter den briljanta sovrumsscenen så blir filmen verkligen hysteriskt kul! En stabil trea men ser fram emot att se de andra filmerna i serien.
bonk
ohyggligt långsamt tempo, efter 45 minuter har absolut ingenting hänt, inte en enda rolig scen, inte ett enda skratt. plågsamt händelsefattig. det är närmast outhärdligt att se, lusten att stänga av är så stor att den till slut tar överhanden.
en etta därför att blake edwards är en snigel till regissör, en sköldpadda en man som regisserade i slow motion,.
Visa fler (3)

Relaterade filmer