Den lilla sjöjungfrun 2 - Havets hemlighet (2000)

2.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Fortsättningen på den härliga och musikaliska undervattenssagan är tillbaka med berättelsen om Ariels och prins Eriks dotter Melody! Sagan tar sin början i deras vackra slott där de lever väl skyddade från Ursulas syster Morgana som bor i havet på andra sidan av den höga slottsmuren.

Den onda Morgana, som kan återta kontrollen över de sju haven bara hon får tag på Melody. Men ingen har berättat för Melody om faran i havet. Inter heller att Ariel en gång levt som sjöjungfru. En dag kan Melody inte motstå sin oförklariga längtan till det lockande havet.

Trots krabban Sebastians tappra försök att stoppa henne rymmer hon ut i vattnet. Här träffar hon en massa nya vänner, bland andra den skrytsamme pingvinen Frack och den stora valrossen Späck-havets klumpigaste hjältar! Melody trivs som fisken i vattnet-livet här är lika underbart som hon trodde! Men så möter hon Morgana, och förstår varför hon inte borde ha rymt.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
jluckhurst41
vilken katastrof jämfört med den första filmen! trista animationer, dåliga sånger och dåliga röstskådespelare. inte allls samma känsla som man vill ha från en disneyfilm, inte konstigt att den var direkt till dvd/video. ett riktigt slarvjobb!

Relaterade filmer