Den 13:e Krigaren (1999)

2.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Ett action/ äventyr om en mycket bildad ung man i Bagdad, Ibn (Banderas), som blir landsförvisad
efter en kärlekshistoria med en av sultanens älskarinnor. Under sin flykt hamnar Ibn i sällskap med en skara nordiska krigare och utses till den 13:e krigaren som ska följa med till Norden och bekämpa de skrämmande inkräktarna som dyker upp ur nattens dimmor.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
vinterblod
Jag kanske måste se den igen, men jag hängde absolut inte med? 
Ena sekunden är dom på en äng och andra sekunden är dom i krig med dessa "björnar" och sen helt plötsligt är dom någon annanstans, eller ja. Kanske var jag som var trött eller något. 

Denna får endast 2/5 av mig.
Och hade gärna velat se lite mer död, hade ju målat upp en bild i mitt huvud hur det skulle sluta, det perfekta slutet. Men det skriver jag inte här med respekt för dom som inte sett filmen.
holymakarony
gillar konceptet i filmen och dom har fått skön nordisk känsla. men den hade kunnat vara så mycket bättre om dom bara skippat Banderas. Han ger en pajas känsla hela tiden och jag kan inte ta han på allvar. Störde mig något enormt på slutet där det först ger rysningar för att sedan se Banderas komma in i bilden och förstöra allt. 2/5 hade kunnat varit en fyra om inte en viss antonio kommit ivägen
Användare borttagen
Dryg och tråkig actionfilm av John "Die Hard" McTiernan
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler