Deep Rising 1998

Action Sci-Fi Skräck Thriller
USA
106 MIN
Engelska
Koreanska
Deep Rising poster

Synopsis

När ett gäng hänsynslösa kapare tar över världens mest luxuösa skepp, blir de överrumplade av att en av passagerna mystiskt har försvunnit. Något fruktansvärt lurar precis utanför synhåll - en dödlig kraft från djupet av oceanen som attackerar inkräktarna en efter en!
Ditt betyg
2.1 av 21 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Originaltitel
Deep Rising
Språk
Engelska, Koreanska
Land
USA
Åldersgräns
15 år
Längd
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner (2)
3
Mycket märkligt hur jag kunde missa denna film. Den är ju right up my alley och jag har sett alla creature horrors från samma era. Hur lyckades den undgå min välutvecklade creature-horror-b-filmsradar? Det är ett stort mysterium. Måhända att har jag sett den men lyckats glömma bort den totalt? Parallella universum är ju en verklighet, eller så är det en omvänd Mandelaeffekt... Nåväl, jag tog en titt idag 2022 och jag blev faktiskt rejält underhållen, och filmen är på snudd värd en 4a i betyg. Sköna karaktärer, skön humor, bra action och intressant plot, för att inte nämna en rätt cool creature, B-filmsstämpeln och det primitiva CGI:n till trots. Det enda som gör att den inte når upp till en 4a är nog det faktum att jag inte kan tänka mig att se om den. En gång räcker och det räcker långt! Mycket bra, kul creature feature från en svunnen era.
Läs mer
2
Säkert en härlig film på sin tid. Idag är ju effekterna och musiken väldigt daterade men det var underhållande action. Hade inte hört talas om filmen tidigare fastän jag såg mängder av film även på 90-talet.
Läs mer
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu