Deep Red (1976)

3.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I en salong känner en synsk kvinna av någons tankar. Dessa tankar bevittnar att personen i fråga är en mördare, och kommer att mörda igen. Hon utropar detta inför sin publik, men vems tankar hon läst vet ingen... Snart söker den mystiske mördaren upp den synska kvinnan och tar hennes liv. En engelsk pianist blir mordets enda vittne, som försöker lista ut vem som är den skyldige. Men mördaren fortsätter ta livet av dem som kan avslöja dennes identitet.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Ljusbus
Min första Argento, jävlar vad den var bra. Gillade den skarpt. Estetisk och överlag visuellt var den helt fantastisk, soundtracket diggade jag också som fan. Storyn var intressant, och efter en lite väl utdragen inledning så tog den fart och höll mig fängslad hela tiden. Den lyckades också effektivt vara ganska läskig på sina ställen - jag tänker till exempel scenerna i det övergivna huset, men även slutet som för övrigt påminde mig lite om "Don't Look Now". Sjukt bra - 4,5/5.
Danne
Oj första timmen ska det stå!
Danne
Såg också den långa versionen och tyckte faktiskt att första halvtimmen var lite väl utdragen. Så mycket karaktärsutveckling som inte direkt mynnade ut i något... Andra halvan var desto bättre.
Visa fler (2)

Veckans populära filmer

Visa fler