De skoningslösa (1992)

3.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Clint Eastwood och Morgan Freeman spelar här två laglösa som efter att ha haft lite otur bestämmer sig för att greppa sina vapen en sista gång och hjälpa några hämndlystna prostituerade i staden "Big Whiskey". Richard Harris spelar "English Bob", en färgstark lönnmördare. Gene Hackman (som fick en Oscar för bästa manliga biroll) spelar den brutale och sluga sheriffen som med hjälp av sina vicesheriffer håller stan i ett järngrepp. Det blåser upp till storm i Big Whiskey.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
DonnieD
En stark trea. Bra skådespel ifrån samtliga håll men tycker inte själva storyn är intressant nog. Förstår att det delvis är poängen och ser lite av den satiren som Eastwood vill få fram men hos mig når det inte riktigt hela vägen. Bra film dock!
Film
Yup jag såg nyss om den och nu är betyget höjt från en fyra till en idiotstark fyra. Clintan visar att alla människor har en lika mörk sida i sig och hur samhället i en westernstad får problem med att hantera främlingar. Alla gubbarna fullkomligt BRINNER i sina roller och Hackmans Oscarsvinst var oerhört välförtjänt. Finalen och slutet är fullkomligt utsökt och lämnar mig med en varm men samtidigt kall känsla i kroppen. Är inte riktigt säker på vad det är men hell i like it.

5/5 rykande heta skutjärn.
Film
Får snart bli en omtitt på denna guldrulle.
Visa fler (23)

Veckans populära filmer

Visa fler