Cykeltjuven (1948)

3.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Den arbetslöse Antonio får till slut ett arbete som kräver att man har en cykel. För att få pengar till mat har han pantsatt cykeln, som han lyckas lösa ut med hjälp av familjens sänglinne. Bara några timmar senare blir cykeln stulen. Eftersom det är meningslöst att kontakta polisen och han känner igen tjuven startar han tillsammans med sin son en otrolig jakt genom Roms gator.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Phip
Fortfarande lika bra efter andra titten, har svårt att bestämma mig om det är en 4.a eller 5.a i betyg. Ruskigt bra film egentligen! Imponerande att skådespelarna i filmen är egentligen bara vanliga människor, huvudpersonen var fabriksarbetare och den lille killen hittade man på gatan. Stark 4/5.
Kevin E
Vilken härlig film men ändå på samma sätt väldigt gripande, när pappan får sin cykel stulen. Väldigt bra skådespeleri av båda två, mest sonen faktist som jag tyckte var riktigt bra. Fyra av fem.
Eric Kurzydlo
Redan från start byggs en svindlande spänning upp på ett extremt skickligt sätt. Manus och skådespel är även av högsta klass, det här är kort och gott en otroligt bra film! 4/5
Visa fler (5)

Veckans populära filmer

Visa fler