Children (2011)

3.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Baserad på verkliga händelser. Ett olöst fall från tidigt 90-tal om fem barn som gick ut för att fånga grodor för att aldrig återvända.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.5 av 8 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
David Brent
En stark trea från mig. En bra film i stora delar, men blev inte så berörd som jag borde blivit känner jag. Klart sevärd var den iaf.
Scott
En väldigt bra film med snyggt foto och fantastisk musik! Det här är en film som både är spännande och gripande med en story som tar flera oväntade vändningar! Stabil 4/5!
Roger
För älskare av koreansk film liksom mig själv är detta en av 2011 års höjdpunkter. En verklighetsbaserad historia om sökandet efter 5 pojkar som en dag bara försvann. Sensationsreportern Kang-Ji Seoung intresserar sig för fallet efter att han sett en intervju med collegeprofessorn Hwang Woo-hyeok som antyder att föräldrarna till en av pojkarna har med försvinnandet att göra. I jakten på sanningen stöter de sig med såväl den lokala polisen samt de drabbade familjerna.
Regissören Kyoo-man Lee bygger upp historien mycket skickligt och samtliga inblandades reaktioner och känslor känns äkta och trovärdiga. Fotot och miljön är, som oftast i koreansk film,oerhört vackert och musiken passar perfekt. Skall man klaga på något är det att slutet kunnat lämna lite mer åt fantasin. En stark 3:a. Synd att inte fler här borta i väst upptäckt att Korea, Japan m.fl just nu slår Hollywood med hästlängder när det gäller film.

Veckans populära filmer

Visa fler