Chaos (2005)

2.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En lugn vardagsmorgon. Ingen på banken har upptäckt de fem maskerade män som plötsligt håller alla gisslan. Polisen är snabbt på plats, men gängledaren Lorenz vill bara förhandla med den före detta polisen Quentin Conners, som sätts i tjänst igen tillsammans med den unga nyrekryterade polisen Dekker. Ingen av dem kan förutse det som kommer att hända. Plötsligt har rånarna sluppit undan i ett kaos av skott och explosioner. Jakten sätter igång, men vem är det egentligen som Conners och Dekker jagar? Och har någonting egentligen stulits från banken?

Chaos är en ultrasnabb och överraskande actionthriller där man inte kan vara säker på någonting förrän i sista sekunden. I den stjärnspäckade rollistan finns veteranen Wesley Snipes (Blade, Passager 57), som spelar gängledaren Lorenz, och de två unga stjärnskotten Ryan Phillippe (En djävulsk romans) och Jason Statham (Snatch, The Italian Job) som poliserna Conners och Dekker. En överraskande polisthriller utöver det vanliga.

En blandning av De misstänkta, Die Hard och Förhandlaren.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
bonk
Njae den här håller inte riktigt, för lite Statham! Snipes är dock bra som vanligt och räddar filmen från ett sämre betyg än en tvåa.

Veckans populära filmer

Visa fler