Bottle Rocket (1996)

2.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Dignan är en skojfrisk, naiv charmör i Texas som lyckas övertala vännerna Anthony och Bob att bli kriminella. Efter deras första kupp - ett rån av en bokhandel, reser de iväg mot statsgränsen. De stannar på ett hotell där Anthony blir kär i städerskan. När de tre återvänder till den riktiga världen, möter de en ökänd mästerskurk som ger dem en riktig utmaning...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
evert
Riktigt bra debut av Anderson. Hans speciella visuella stil finns inte riktigt här som i de andra filmerna, men nog märker man att det inte kan vara någon annan än Wes som är genier bakom denna lilla film. Det är inte bland hans bästa, men en svag fyra kan den allt vara värd.
ozjeppe
Det märks verkligen att Wes Andersons debutrulle har en kortfilm som grund, för detta är en gigantisk soppa på en spik. Totalt poänglöst, flamsigt och segdraget - precis som dess loser-karaktärer. Det är inte ens roligt. Varför är ens James Caan med i detta? Betyget skulle sitta som en smäck mellan 1 och 2; tyvärr finns inga halvor att sätta härinne ... bestämmer mig senare.
15577-0
@N10: 

mitt fel där.. rätt ska vara rätt!;)
Visa fler (5)

Veckans populära filmer

Visa fler