Below (2002)

2.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Allt börjar när besättningen på USS Tiger Shark, en ubåt på uppdrag i Atlanten under andra världskriget, är på väg hem mot sin bas i Connecticut.

Mot slutet av ett långt och farligt uppdrag får de ordern att ta omborn tre överlevande från ett torpederat brittiskt sjukhusskepp. Manskapet får en chock då en av de överlevande är en kvinnlig sjuksköterska, då det enligt en gammal sägen för otur med sig att ha en kvinna ombord.

Och oturen infinner sig mycket riktigt då ubåten inte klarar av att stiga till ytan. DÄrmed riskerar besättningen att kvävas av syrebrist. Situationen förvärras när den nya förföriska passageraren börjar ställa frågor om ett tidigare dödsfall på ubåten. Snart räcker det inte för manskapet att kämpa mot enbart fienden, utan också för att bevara sitt förnuft när underliga ljud och oförklarliga händelser gör hemresan till en mardröm.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Stoffe B
Av nån anledning trodde jag denna skulle vara riktigt bra. Filmer på en U-båt brukar ju iof vara bra, men jag tycker aldrig denna riktigt "lyfter"! Lite skoj att Zach Galifianakis har en liten roll. 2 pinnar utav 5
Eazer
Detta är fan ingen B-film. Bra regissör och bra skådisar. 3/5.
magiul
Helt okej spökhistoria. Eller om det nu var det? Jag gillar det lite kitschiga slutet och trots att det är en B-film är den rätt välgjord. Betyg 2/5.

Veckans populära filmer

Visa fler