Bang Bang You're Dead (2002)

3.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Trevor har blivit så utsatt för så allvarlig mobbning att han till slut hotar att spränga skolans fotbollslag i luften. Men hans räddning kommer i form av dramaläraren Mr Duncan. Han erbjuder Trevor den manliga huvudrollen i en skolpjäs, tillsammans Jenny.

Både Jenny och Mr Duncan försöker att hjälpa honom att sköta sig, men pjäsens framgång står på spel: dess mörka handling om mördare på lekplatser i kombination med Trevors förflutna får elevernas föräldrar att försöka ställa in pjäsen. Om de lyckas kanske Trevor aldrig får göra sin röst hörd - och det kan bli utlösaren till en mänsklig bomb.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Brinken
Bang bang youre dead är en film med enormt viktiga budskap! Foster är också dynamisk i sin roll som offer/förövare/ hjälte. Filmens betyg står och tippar på gränsen till en 5:a. Jag sätter en stark 4:a så länge och avvaktar med högre betyg efter en omtitt.
Användare borttagen
Riktigt bra film. Ben Foster är helt briljant i huvudrollen, han har en oerhört bra fingertoppskänsla när det gäller att välja roller.
David Brent
Riktigt bra och engagerande film. Ben Foster är sinnessjukt bra i huvudrollen. En extrem talang och jag tycker han mer och mer känns som en Sean Penn för sin generation. Samma temperament och val av filmer som vill berätta något. 4/5.

Veckans populära filmer

Visa fler