Asylum - Dödens salar (2001)

2.6
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
På ett övergivet mentalsjukhus brådskar en grupp asbest-borttagare med att få klart sitt arbete inom utlovad tid. Det som egentligen skulle ha varit ett relativt enkelt upp-drag kompliceras av de spända relationerna - Hank har ett förhållande med Phils före detta och Gordon har problem med sin nyfödda baby. Olustkänslorna i gruppen växer, katalyserade av husets mörka förflutna. Mike lyssnar som besatt på upphittade band från sessioner med en patient med multipel personlighetssyndrom och när Hank försvinner spårlöst sätter rädslan sina spår. Mentalsjukhusets sista händelser visar sig bli de mest skrämmande av alla...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
grillchirre
"What are you doing here?" - alltid älskat den repliken.
JL
Håller med dig där. Har sett den två gånger och det är riktigt bra för att vara en rysare. Men jag tror också att det är många som har missat den. Rekommenderas!
N10
Riktigt spännande och smart skräckfilm. Brad Andersons regi är superb, skådespelarna är bra och atmosfären är sjukt äcklig. Tragiskt underskattad film bara. Under vissa scener så sjunker tempot en aning, men annars en mycket bra film!
Mycket bättre än väntat.
4/5, en svag sådan!

Veckans populära filmer

Visa fler