Angel Heart (1987)

2.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
När den slutkörda privatdetektiven Harry Angel blir anställd av den gåtfulla Louis Cyphre, för att hitta en speciell person, blir han indragen i den undre världen. Där får han erfara en massa hemska saker som har med voodoo att göra...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Anders Falun
En av parkers bästa filmer... Mörk noir thriller som leker med åskådaren som får lägga pussel med historien. Rourke lunkar runt likt Jake JJ GIttes och tampas med minst sajt lika diabolisk antagonist. Ondskan tar många olika skepnader och finn mitt ibland oss. Anagram, voodoo , besatthet i en kraftig cajun som inte lämnar en i första taget. Bonet gjorde skandal med några , av amerikanska puritaner  ansedda ,vidlyftiga sensuella scener då hon samtidigt var med i succés sitcomen. The Cosby show ..... Bra skådisara allaround och De Niro skrämmer som bara han kan om han vill . Och visst Parker har kollat in Polanskis Chinatown men vem har inte gjort det ...!. .?
Användare borttagen
Spännande och välspelad , men tyckte slutet förstörde ganska mycket men filmen får iaf en stabil 3:a
Jonathan Elfving
Så här ska en thriller göras! Spänning från första till sista sekunden(inklusive eftertexterna), med väldigt snyggt foto och mästerlig regi från Alan Parker. Mickey Rourke är magnetisk i huvudrollen och Robert DeNiro är underbart kuslig. Fylld med störande, läskiga och obehagliga scener som man bara hittar i fantastiska filmer som den här. Ni som inte har sett den, se den nu!

Veckans populära filmer

Visa fler