American Pie - The Wedding (2003)

Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Alla de älskade och galna personerna från American Pie samlas ännu en gång för ett väldigt högtidligt tillfälle: Jim och Michelle ska gifta sig. Givetvis är Stiflers jobb att ordna svensexan, och givetvis är Jims pappa mer än villig att ingripa med en dos vansinniga råd. Den här gången får vi även lära oss hur man inte ska bära sig åt på en gaybar, varför sex med farmor inte är att rekommendera och varför pubeshår och bröllopstårta är en DÅLIG kombination.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info

RECENSION: AMERICAN PIE - THE WEDDING

Efterlängtad trea når inte upp till förväntningarna
Så kom det äntligen en 3:a. En, för mig, efterlängtad film som, trots att sköna Stifler (Seann William Scott) är med, inte nådde upp alls till mina förväntningar.

Stifler var ju självklart den roligaste personen i både 1:an och 2:an och likaså nu i 3:an men han är alldeles för överdriven i den här filmen. Det är småsaker som t.ex hans skratt, som vi inte alls känner igen från dom andra filmerna och några onödiga scener som inte alls skulle kunna hända i verkligheten, t.ex. när Stifler har fått det stora förtroendet att vakta ringen, som han råkar mata hunden med. Okej det kan väl hända men att när han sen ska plocka upp den efter att hunden "släppt" ut den så slutar det med att han äter upp allt, vilket kanske skulle vart kul om man var 7 år.

Jim (Jason Biggs) fortsätter att försätta sig i otroligt pinsamma situationer. Ibland så pinsamma att jag knappt kunde kolla. Ofta situationer där han skämmer ut sig inför svärföräldrarna som konstigt nog är förstående trots att han i en scen, ser ut som om han har en trekant med Stifler och en hund. Michelle (Alyson Hannigan) verkar ha mognat till och är inte längre den blåsta "band-geeken" sen tidigare. Jims pappa är såklart där för att stötta dom med sina råd och ideèr.

Det bästa i filmen tycker jag är när "Stifmeister" förvandlar sig till Steven, den perfekta gentlemannen, för att imponera på Cadence, Michelles lillasyster. Det verkar funka bra tills han gör bort sig genom att säga några väl valda ****** ord så att hon hör. Men allt reder ut sig mot slutet och Stifler blir kär på riktigt.

Regissören hade verkligen tur att Seann ställde upp på att göra den här filmen för utan honom hade dom inte haft något alls att visa upp på bioduken. Trots att han är något överdriven så lyfter han upp filmen totalt. Men på det stora hela så tycker jag att "American Wedding" inte borde ha gjorts. Dom hör hemma i skolan och på stranden för att ragga brudar. Vi får verkligen hoppas att det inte kommer en "American Honeymoon"!

Daniel Svensson Skribent
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Film
Den här pajen har ruttnat! 2/5
Lito
vart är ozzy???
Nathaniel
inte lika bra som de 2 första men ändå en rolig och bra film 3/5 bästa komedi trilogi som någonsin gjorts eller det blir nu en tetralogi men har inte sätt den 4:e än men den verkar lika bra den!
Visa fler (4)

Relaterade filmer