Albert Fish: In Sin He Found Salvation (2007)

2.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Albert Fish, född 19 maj 1870 i Washington DC, död 16 januari 1936 i fängelset Sing-Sing, Ossining, var en amerikansk seriemördare, pedofil och kannibal. Fish bodde på barnhem när han var liten. När han var sju år gammal, hämtade hans mor ut honom för hon hade fått ett arbete. Han begick sitt första mord år 1910. Fish skall ha torterat, mördat och styckat minst 15 barn, däribland 10-åriga Grace Budd. Han dömdes till döden och avrättades i elektriska stolen vid 65 års ålder.
Visa hela synopsis
Huvudrollsinnehavare

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
2.0 av 1 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Marcus
Ja, hoppas verkligen någon bättre dokumentär-filmare ger sig på Fish. Han var ju fruktansvärd, precis som du säger.
P U T T E
Vad tråkigt, hade missat den här dokumentären helt, trist då att den inte levererade, Fisch var ju fruktansvärd, hoppas de gör fler dokumentärer om honom, gärna en film också.
Marcus
Albert Fish måste vara bland de vidrigaste seriemördarna någonsin, vilket för mig gör filmen otroligt intressant på förhand. Tyvärr så är det en totalt värdelös produktion, waste of potential! En så här pass motbjudande typ skulle kunna vara ämne för ett riktig kanondokumentär. Massa konstiga dramatiseringar med dåliga skådespelare, en del grejer var rent skrattretande. Massa trams som inte tillför något, dessutom tekniskt dåligt.

Det var alldeles för mycket upprepningar och berättarrösten var alldeles för överdriven. Det var bara två personer som intervjuades. En skum jäkla artist som satt och surrade och en expert på psykopater.

Nej, det enda som kändes intressant var Fish egna brev. Annars var det mycket utfyllnad. Men, den ska få en tvåa för att filmen fick upp mina ögon för Fish, kände inte till honom innan.Väldigt motbjudande person.

Veckans populära filmer

Visa fler