Ducka, skitstövel! (1971)

2.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
När en irländsk terrorist med en fixering för dynamit slår sig ihop med en mexikansk bandit blir resultatet explosivt! Juan Miranda är en cigarrtuggande bondtölp med ett Robin Hood-hjärta. John Mallory är en dynamitkastande irländsk revolutionär som flytt till Mexiko. När de båda förs samman, skapas en farlig häxblandning av anti-sociala filosofier och våldsamma tendenser. Tillsammans försöker de frita politiska fångar, försvara sina landsmän mot en välutrustad milis samt riskerar sina liv på ett tåg fullpackat med sprängämnen!
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Snake
Sjukt underskattad rulle som tyvärr överskuggas av sina syskon, Dollartrilogin och Once upon a time in the west. Den här är skevare men lika värd att se.
Kevin E
Haha, gillar den svenska titeln till denna "Ducka, skitstövel!" ;)
David Brent
En besvikelse med Leone-mått. Rod Steiger spelar över å det grövsta och borde ha tagits i örat. Gillar Steiger annars, men detta var ett bottennapp. Coburn är bättre, men den irländska dialekten känns väldigt märklig och den verkar komma och gå... Nej, jag hade hoppats på mer, fanns en del scener som imponerande, men som helhet räcker det bara till en trea.
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler