1900 (1976)

3.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Alfredo och Olmo växer upp tillsammans på den italienska landsbygden. Skillnaden är emellertid stor - Alfredo är sonson till den store godsherren och Olmo till hans livegne bonde. Filmen följer de båda männen, från barndomen via första världskriget och fascismens intåg till befrielsen på 1940-talet. Finns i flera versioner, ofta visad som del 1 & 2.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Moviemaster
Är riktigt sugen på den här, hittade den på hemmakväll fast det var 4 timmars versionen, där allt det roliga verkar vara bortklippt.
Danne
Jag själv tycker att Gudfadern är överskattad. Då har jag sett filmen tre gånger och hoppas varje gång att filmen ska bli bättre men icke. Då tycker jag att denna är betydligt starkare även fast manuset är mer spretigt och okoncentrerat och allt är pretentiöst. Denna 5/5 gudfadern 4/5.
Wugllabang
Håller jag verkligen inte med om. I den inledande scenen till den första Gudfadern-filmen så lyckas Coppola göra ett större intryck på tre minuter än vad Bertolucci lyckas göra på fem timmar. DÄR har vi filmskapande då det är som absolut bäst.
Visa fler (9)

Veckans populära filmer

Visa fler