EXKLUSIVT

Skribent

Alexander Dunerfors

10 juli 2015 | 12:00

Jessica Barth hoppas på ”Ted 3”

”Jag vill se Ted och Tami-Lynn som föräldrar.”
Efter många år av tv-roller slog hon igenom som Bostonbruttan Tami-Lynn i komedin ”Ted”. Jessica Barth är tillbaka i uppföljaren, ”Ted 2”, där hennes äktenskap med den frispråkige nallen ogiltigförklaras. 

Du spelar Mrs. Ted, kvinnan som gifter sig med en teddybjörn. Är inte det varje liten flickas dröm?

- Haha! Jag vet inte om det är varje flickas dröm…? Mrs. Ted, den har jag inte hört förut. Den var bra.

Är Tami-Lynn lik dig på något sätt?

- På sätt och vis, ja. Jag tycker att Tami-Lynn är lojal, hon är äkta, hon är beskyddande och jag tror hon har ett hjärta av guld. Därmed har hon också något av ett temperament, vilket jag ibland också kan ha, men inte lika mycket.

Hur är det att agera mot Ted, finns det en stand-in-teddy på plats?

- Vi repeterar med en teddybjörn, men när det är dags att filma tar de bort den och man får agera mot tomma intet. Seth är bakom kameran och läser upp Teds repliker, han är i karaktär, men annars får man använda fantasin. 

Är det en rolig inspelningsplats att vara på?

- Ja, verkligen. Alla kom överens. Mark (Wahlberg) och Amanda (Seyfried) är härliga att jobba med. Vi har väldigt roliga gästskådespelare som Morgan Freeman och Liam Neeson, det var väldigt kul. Min favoritscen att spela in var definitivt slagsmålsscenen. Seth gav oss fria händer, vi hittade på repliker och var väldigt fysiska. Vi gav 100 procent varje dag.Hur minns du ditt första möte med Seth MacFarlane?

 - Första gången vi träffades började vi prata om, och sedan debattera kring, George Bush. Huruvida han var en bra president eller inte. Jag ska inte berätta vem som vann debatten, haha! Men det blev en livlig diskussion.

Härnäst syns du i skräckfilmen ”Tell Me Your Name”.

- Ja, det är en exorcistfilm som riktar sig mot en yngre generation. Vi vill göra den läskig men också tillgänglig för yngre tittare.

Har du någon drömroll?

- Jag trodde alltid att jag ville göra drama, men jag börjar bli förälskad i komedi. Jag skulle vilja göra mer. Jag hoppas på en ny uppföljare till ”Ted”. Jag tycker det finns utrymme att utforska de här karaktärerna.

Vad skulle du vilja se i ”Ted 3”?

- Det skulle vara kul att se hur Ted och Tami-Lynn är som föräldrar, med allt som kommer med på köpet. Det kan bli mycket humor.


"Ted 2" går upp på bio 15 juli.
| 10 juli 2015 12:00 |