Film

Skribent

Alexander Dunerfors Kardelo

11 januari 2020 | 08:20

”Zombieland”-regissören Ruben Fleischer kan ta över ”Uncharted”

Sex regissörer har redan lämnat det otursdrabbade projektet. Är det sjunde gången gillt?
Många regissörer har kommit och gått genom åren. David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, Dan Trachtenberg och nu senast Travis Knight (”Bumblebee”) som hoppade av på grund av schemakrockar. ”Uncharted”-filmatiseringen har verkligen inte haft det smidigt.

Men Sony står fast vid sina planer på att snart sätta igång med arbetet, och ställa Tom Holland och Mark Wahlberg framför kameran. Enligt Hollywood Reporter kan det bli Ruben Fleischer som till slut får upp äventyrsspelen på vita duken. Förhandlingarna har inte inletts, men han sägs vara studions förstaval.

Fleischer slog igenom med filmdebuten ”Zombieland” (2009) och har sedan dess också gjort ”Gangster Squad” (2013) och monstersuccén ”Venom” (2018). I fjol regisserade han uppföljaren ”Zombieland: Double Tap”.

Som filmskapare är han ännu ett bra val för att ta sig an ”Uncharted”, ett storslaget och påkostat actionäventyr med glimten i ögat borde passa Ruben Fleischer. Om inget oförutsett händer, som de senaste sex gångerna.

"Uncharted" har för närvarande ett premiärdatum satt till december 2020, men det lär sannolikt flyttas. Hett tips medan du väntar: "Uncharted"-spelen är just nu gratis för alla Playstation Plus-medlemmar.
| 11 januari 2020 08:20 |