Film

Skribent

Matilda Klinga

17 januari 2017 | 14:00

Zoe Kravitz om Newt och Letas komplicerade relation i "Fantastiska vidunder 2"

I "Fantastiska vidunder och var man hittar dem" fick vi reda på att Newt känner Leta Lestrange. Zoe Kravitz har nu avslöjat att de två har en komplex relation.
Zoe Kravitz ska spela Leta Lestrange i "Fantastiska vidunder 2". I första filmen kunde vi se en bild av henne som Newt hade sparat. Hur deras relation kommer att utvecklas får vi vänta och se, men Kravitz har i en ny intervju med Collider sagt:  

- Leta och Newts relation är komplex och jag tror att det kommer att finnas mycket tid för den att både växa och utvecklas. 

Det finns alltså en stor chans att vi kommer att få se henne i flera filmer. "Harry Potter"-fans är välbekanta med namnet Lestrange eftersom Leta delar efternamn med den onda häxan Bellatrix. Vi är nyfikna på vilken koppling dessa två har till varandra. 

Än så länge vet vi inte hur hennes karaktär eller relation till Newt kommer att presenteras. Zoe Kravitz har ännu inte ens sett ett färdigt manus. 

- Jag vet ingenting. När jag läste med Eddie Redmayne så visste han inte heller vad som skulle hända. Vi fick gissa oss till hur deras relation är.

"Fantastiska vidunder 2" har planerad biopremiär hösten 2018.
| 17 januari 2017 14:00 |