Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 juli 2020 | 12:00

Zendaya och John David Washington har spelat in en långfilm i smyg

Vadå karantän? Stjärnorna från "Euphoria" och "Tenet" har lyckats spela in en långfilm i all hemlighet under de senaste månaderna.
De allra flesta av oss har nog inte gjort så mycket vettigt under vårens karantän, förutom möjligen att sortera strumplådan eller lära sig baka bananbröd.

"Spider-Man"-aktrisen Zendaya och "Euphoria"-skaparen Sam Levinson har däremot hunnit spela in en hel långfilm. Mitt under corona-pandemin skrev Levinson filmen "Malcolm & Marie" på bara sex dagar, och övertygade Zendaya och John David Washington ("Tenet") att flytta in i ett hus där hela inspelningen skulle ske.

Vi vet inte mycket om handlingen ännu, men Deadline jämför den med "Marriage Story". Räkna med ett intimt och skrikigt relationsdrama alltså, som kanske/kanske inte utspelar sig under en pågående pandemi och kanske/kanske inte är svartvitt. (Och jo, de följde alla restriktioner som krävs för en säker filminspelning i dessa tider). 
 
 
Har du ännu inte upptäckt "Euphoria" på HBO Nordic, eller Sam Levinsons andra kaxiga tonårsdrama "Assassination Nation" på Netflix, så är det starka rekommendationer nu i sommar.
| 9 juli 2020 12:00 |