Film

Skribent

Viktor Eriksson

17 april 2024 | 19:00

Zack Snyders nästa film kommer att överraska dig

Regissören säger att nästa projekt efter “Rebel Moon” inte kommer att bli någon specialeffekts-fest.
Zack Snyder är just nu aktuell med “Rebel Moon Part Two: The Scargiver” som har premiär på fredag på Netflix. Men i en ny intervju med Gamesradar berättar regissören vad han skulle vilja göra för film i framtiden. 
 
Det är sedan tidigare känt att Zack Snyder vill göra en film om kung Arthur, filmen “Horse Latitudes” om en fotograf och en soldat i Sydamerika, samt att han har ett homoerotisk och supervåldsamt manus för en film om Alexander den store. Ett annat projekt är en filmatisering av Richard Bachs roman “Illusions: The Adventure of a Reluctant Messiah” som Snyder ofta citerat som en stor inspirationskälla.
 
– Det skulle kunna vara en av dem, jag vill inte säga exakt men det kommer vara lite av en överraskning, säger Zack Snyder till Gamersradar.
 
– Jag vill verkligen göra något som inte är en specialeffekts-fest eftersom jag skulle vilja göra något lite mer jordat. “Horses Latitudes” är ett perfekt exempel. Det är mer en film som vi bara kan åka och spela in. Jag vet att vissa kanske tänker “fungerar det inte så med alla filmer?” men i en film som “Rebel Moon” får du inget gratis. Det finns inget att filma om du inte bygger det. Så det hade varit trevligt att inte behöva göra det.
 
Vad vill du att Zack Snyder ska göra för film i framtiden?
 
| 17 april 2024 19:00 |