Film

Skribent

Alexander Dunerfors

25 april 2013 | 11:01

Zack Snyder står först på tur för "Justice League"

Gör Stålis det han ska, blir det snart sammanslagning med Batman och de andra i Zack Snyders "Justice League".

- Om vi gör en "Justice League" hänger på "Man of Steel". Och isåfall blir Zack Snyder tillfrågad om att regissera, citeras Warner Bros i nya numret av Empire.

Inga större överraskningar här: Warner Bros ger Zack Snyder fortsatt förtroende med sina superhjältar. Förutsatt att "Man of Steel" går riktigt bra i sommar, och varför skulle den inte det? De trailers som släppts hittills har fått galet bra mottagande, och Christopher Nolans magiska touch - nu bara som producent, men ändå - har gjort underverk i genren hittills.

Sen kvarstår frågan om Snyder vill spinna vidare på historien om Stålis och hans begåvade vänner. Men regissören har själv sagt att hans "Man of Steel" öppnar upp för fler filmer. Dock är han ännu inte inblandad i förarbetet med "Justice League", enligt färska intervjuer.

För MovieZine berättade Snyder häromveckan om rädslan han kände inför att ta sig an en film om barndomsidolen:

- Det otäcka för mig var att jag älskar ju Superman. Hur gör jag honom awesome och cool? Men det är dags för kungen av superhjältar att ta plats i superhjältarnas tempel, där han hör hemma. Jag hedrar honom genom att göra en stor fet film om honom.

I Sverige tar "Man of Steel" upp kampen om sommarens storfilm den 26 juni, två veckor efter USA-premiären.

| 25 april 2013 11:01 |