Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 augusti 2023 | 09:00

Skådespelarens känga till Hollywood: "Det släpps för mycket skit"

Och detta ska komma från Zachary Levi, stjärnan från mästerverket "Shazam! Fury of the Gods"...
Skådespelaren Zachary Levi är ute och gnäller igen. Häromveckan klagade han på kritikerna och trollen som sabbade för "Shazam! Fury of the Gods". Och nu får hela Hollywood en känga, för att det pumpas ut alltför mycket medioker underhållning som inte lever upp till Levis höga standard.
 
Under helgens serietidningsmässa Chicago Fan Expo uttryckte han viss frustration med filmbranschen så som den ser ut idag:
 
- Jag tycker personligen att så mycket innehåll som Hollywood släpper ut är skräp - de bryr sig inte tillräckligt för att göra det bra för er i publiken. De gör inte det, sa stjärnan enligt EW.com.
 
- Hur ofta har man inte sett en trailer och tänkt: "Coolt!" Sen går man på bio och undrar, "var det här allt jag fick?" De vet att när du köpt biljetten och satt dig ner, så har de dina pengar. Och det enda sättet vi kan förändra något, det är att inte gå på deras skräp. Välj bort skräpet. Det kommer hjälpa.
 

När det kommer till hans egna "Shazam!"-uppföljare så har publiken gjort just detta - valt bort skräpet. Filmen är en av 2023 års stora floppar med drygt 130 miljoner dollar i intäkter - katastrofsiffror som fick svenske regissören David F. Sandberg att lägga superhjältegenren bakom sig.
| 14 augusti 2023 09:00 |