Serie

Skribent

Erika Jarhed

24 mars 2023 | 16:50

Serien "You" avslutas med en femte säsong

I mars fick andra delen av fjärde säsongen av "You" premiär. Nu bekräftar Netflix att serien kommer att få en femte och sista säsong.
Vi har inte sett det sista av vår Joe Goldberg! I mars släpptes den andra delen av säsong fyra på Netflix, och slutet öppnade upp för ytterligare en säsong. Nu är det bekräftat att "You" kommer få en säsong fem, vilket kommer att bli seriens sista.
 
Dessutom meddelades det att Sera Gamble, exekutiv producent och showrunner för "You", kommer att hoppa av  för att fokusera på andra projekt. Michael Foley, som har varit med som producent sedan den första säsongen, och Justin W. Lo, som har varit med sedan säsong två, kommer att ta över Gambles roll.
 
- Att ha fått göra den här serien tillsammans med våra författare, producenter, regissörer, skådespelare och crew har varit en ära, och det har varit löjligt roligt. Jag känner mig lyckligt lottad som har fått arbeta med en skådespelare som är så begåvad och omtänksam som Penn Badgley. Jag är stolt över vad vi har åstadkommit och är exalterad över att få se, och få stötta You-teamet, i vad som kommer att bli en riktigt förtjusande men också skruvad final, säger Sera Gamble i ett uttalande.
 
Peter Friedlander, chef hos Netflix över serier i USA och Kanada, säger att vi har mycket att vänta oss i nästa säsong.

- Vi är stolta över att se hur "You" har fängslat publiken runt om i världen och blivit en omedelbar sensation för Netflix. Vi är exalterade, men också lite rädda, över att få se hur det hela slutar för Joe Goldberg, men en sak är säker: ni kommer att få ett oförglömligt slut.
 
Sedan premiären av "You" har publiken växt mer och mer, och den fjärde säsongen av "You" nådde topp 10 serier i över 90 länder vid dess premiär. Det sista vi fick se i säsong fyra (spoiler!) var att Joe återvände till New York City med sin nya, och mycket rika, partner Kate (Charlotte Ritchie) där de tillsammans startar ett nytt liv. Men Joe har nu accepterat att han inte är en bra man och förmodligen är det ännu inte slut-mördat för honom.
 
Säsong 5 av "You" kommer troligtvis någon gång under 2024.
| 24 mars 2023 16:50 |