Serie

Skribent

Hampus Haglund

3 december 2015 | 15:00

”You’re the Worst” får en tredje säsong

Trots ganska dåliga tittarsiffror har FXX förnyat den romantiska komediserien för ännu en säsong.
Första säsongen av ”You’re the Worst” sändes på FX huvudkanal men till säsong två flyttades serien till systerkanalen FXX. Sedan dess har tittarsiffrorna varit på strax under 300 000 personer per avsnitt i USA. 

Trots låga tittarsiffror har serien fått lovord från såväl recensenter som tittare. Den är för tillfället till exempel ”färsk” med 88% positiva betyg från recensenter på Rotten Tomatoes och idag blev det alltså klart att vi får följa Jimmy och Gretchen åtminstone en säsong till.

Noterbart i FXX nya deal med ”You’re the Worst” är att man samtidigt gett skaparen Stephen Falk en så kallad ”Overall deal”. FXX bekräftade att Falk, som är tidigare känd för sitt arbete med den mycket populära serien ”Weeds”, skrivit på ett mångårigt kontrakt för att producera fler serier för FX networks. Är du förtjust i antingen ”Weeds” eller ”You’re the Worst” kan du alltså förvända dig liknande humor från FX i framtiden!

”You’re the Worst” sänds här i Sverige på TV3. Vi ligger några avsnitt efter USA och inatt klockan 00.05 sänds det åttonde avsnittet. 
| 3 december 2015 15:00 |