Serie

Skribent

MovieZine

15 januari 2024 | 17:30

Nytt på Netflix: 3 säsonger av Kevin Costners succéserie rider in

Din pappas favorit-western finns nu att streama på ny tjänst.
Netflix fortsätter att roffa åt sig tittarfavoriter och kritiker-darlings från andra streamingtjänster. Vi har bland annat sett HBO-hits som "Band of Brothers" och "True Blood" flytta in på ny adress.
 
Nu kommer Paramount Networks stora publikdragare. Från och med idag finns den omtalade serien "Yellowstone" att hitta på Netflix.
 
Taylor Sheridans moderna western drog igång år 2018 och följer familjen Dutton, ranchägare i Montana, och deras utmaningar. Kevin Costner har belönats med en Golden Globe för sin porträttering av familjens överhuvud. Skådespelaren har under det senaste året hamnat i bråk över sin lön med Paramount, och nu är det oklart hur mycket han egentligen medverkar i de allra sista avsnitten som ska spelas in i år.
 

"Galet välskrivet och vackert westerndrama"

 
"Yellowstone" har hyllats inte minst bland MovieZines läsare. Några av kommentarerna här på sajten lyder:
 
"Faktiskt, riktigt bra! Kul att se Kevin Costner i en TV-serie för en gångs skull!"
 
"Brutalmacho blandat med spektakulära vyer och fantastiska karaktärer. En råare och hårdare version av Dallas helt enkelt där käleken till marken och resurserna står i fokus."
 
"Galet välskriven och visuellt vackert westerndrama. Kevin Costner är en väldigt underskattad skådis, men här visar han var skåpet ska stå!"
 
"Otroligt bra serie visuellt vacker och bra skådespel. Något av det bästa jag sett på länge."
 
 
Tre säsonger av den hyllade "pappaserien" går nu att streama på Netflix i Sverige.
 
"Yellowstone" bor sen tidigare också på SkyShowtime i Sverige, och där finns ytterligare två säsonger att se. På samma tjänst finns två spinoff-serier, "1883" och "1923", och som titlarna antyder tar de med tittarna tillbaka i tiden. 
 
Vad tycker du om "Yellowstone"? Lämna gärna en kommentar nedan.
| 15 januari 2024 17:30 |